Ειδικοί θάλαμοι στα αεροδρόμια για τη συγκέντρωση των ελαττωματικών Galaxy Note 7

Ειδικοί θάλαμοι στα αεροδρόμια για τη συγκέντρωση των ελαττωματικών Galaxy Note 7
Ειδικούς θαλάμους συγκέντρωσης των Galaxy Note 7 εντός αεροδρομίων θα ανοίξει η Samsung προκειμένου να ανταλλάσσει τα ελαττωματικά κινητά ή να επιστρέφει τα χρήματα στους κατόχους τους, πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία προχώρησε σε αυτή την κίνηση μετά από πληθώρα αναφορών ότι το συγκεκριμένο μοντέλο smartphone είχε παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα με τη μπαταρία, όπου σε πολλές περιπτώσεις είχε προκληθεί φωτιά ή αναδυόταν πυκνός καπνός από τη συσκευή.

Οι θάλαμοι θα ανοίξουν σε πληθώρα αεροδρομίων ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νότιας Κορέας, μετά την απαγόρευση που εξέδωσαν πολλές αεροπορικές εταιρείες, εξαιτίας ανησυχιών για την εκδήλωση επικίνδυνου περιστατικού εν ώρα πτήσης. Στην Κορέα, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία έχει απαγορευτεί η επιβίβαση στα αεροπλάνα των κατόχων του Galaxy Note 7, βάσει των κανόνων που έχουν θέσει οι ρυθμιστικές αρχές αεροπορίας αυτών των χωρών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, η Samsung θα στήσει τους ειδικούς θαλάμους, οι οποίοι θα είναι τοποθετημένοι πριν από τα σημεία ελέγχου των επιβατών. Εκεί οι κάτοχοι των συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων θα έχουν δύο επιλογές, είτε να πάρουν τα χρήματα πίσω από την αγορά της συσκευής είτε να ανταλλάξουν το Galaxy Note 7 με κάποιο άλλο smartphone της εταιρείας.

Στην ανακοίνωσή της η Samsung αναφέρει ότι πρόκειται να τοποθετηθούν σύντομα περισσότεροι θάλαμοι και σε άλλα αεροδρόμια ανά τον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016, 15:25