Δύο νέοι εκτυπωτές αναμένονται να κάνουν την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά, απευθυνόμενοι σε φωτογράφους, διαφημιστικά γραφεία, γραφιστικές εργασίες και εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς προσφέρουν γρήγορα και ποιοτικά αποτελέσματα σε προσιτή τιμή. Ο λόγος για τα νέα μοντέλα L850 και L810 της Epson, που είναι οι πρώτοι εξάχρωμοι φωτογραφικοί εκτυπωτές με A4 Ink Tank System και οθόνη LCD, ενώ παρέχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης έγχρωμων φωτογραφιών μεγέθους 10 x 15 εκ. σε μόλις 12 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, οι ταχύτητες εκτύπωσης A4 των μοντέλων L850 και L810 φτάνουν τις 37 και 38 ανά σελίδες ανά λεπτό, σε ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες φωτογράφους είναι ό,τι τα μοντέλα L850 και L810 πραγματοποιούν εκτυπώσεις χωρίς υπολογιστή, ενώ επιπλέον, το μοντέλο L850 πραγματοποιεί σάρωση και αντιγραφή. Πιο συγκεκριμένα, το L850 πραγματοποιεί σάρωση απευθείας σε κάρτα μνήμης ενώ και οι δύο νέοι εκτυπωτές μπορούν να εκτυπώσουν από κάρτες μνήμης και απευθείας από οποιαδήποτε φωτογραφική μηχανή με το πρωτόκολλο συνδεσιμότητας «PictBridge». Επίσης, τα δύο μοντέλα διαθέτουν οθόνη LCD αφής μεγέθους 6,9 εκ. με έξυπνη πλοήγηση, για τον έλεγχο όλων των λειτουργιών σάρωσης, αντιγραφής και εκτύπωσης.

Η κα Μαρία Μάσσιου, Διευθύντρια Γραφείου Epson Hellas, δηλώνει: «Κατανοούμε ότι οι ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών φωτογράφων απαιτούν έναν εκτυπωτή A4 που είναι αξιόπιστος και παράγει φωτογραφίες σχεδόν άμεσα. Έχουμε προχωρήσει πέρα από αυτές τις απαιτήσεις, καθώς δημιουργήσαμε δύο εκτυπωτές που δεν χρειάζονται καν υπολογιστή. Παράλληλα, η ποιότητα παραμένει μια σημαντική παράμετρος. Το μοντέλο L850 περιλαμβάνει την αναγνωρισμένη τεχνολογία ‘Micro Piezo’ και τα αυθεντικά μελάνια της Epson, σε ένα συνδυασμό που εξασφαλίζει ακριβείς και σταθερές φωτογραφικές εκτυπώσεις, όπως και εκτυπώσεις έγχρωμων εγγράφων A4 με μικρές απαιτήσεις συντήρησης.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκτυπωτές L850 και L810 χρησιμοποιούν το πρωτοποριακό σύστημα ενσωματωμένων δοχείων μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας «Ink Tank System» (ITS) της Epson και διατίθενται με εγγύηση κατασκευαστή για 1 έτος ή 3.000 σελίδες. Τα μοντέλα L850 και L810 έχουν σχεδιαστεί για περιστάσεις όπου απαιτείται η εκτύπωση μεγάλου όγκου φωτογραφιών και εγγράφων στο χαμηλότερο δυνατό κόστος, χρησιμοποιώντας και τα δύο δοχεία μελάνης υψηλής χωρητικότητας 70 ml για εξάχρωμες εκτυπώσεις. Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα στους χρήστες να εκτυπώνουν έως 1.800 φωτογραφίες μεγέθους 15×10 εκατοστών. Η γρήγορη τεχνολογία γεμίσματος μελάνης, επιτρέπει την αναπλήρωσή της εύκολα και χωρίς «ατυχήματα». Τα μοντέλα L850 και L810 πραγματοποιούν επίσης εκτυπώσεις σε CD/DVD.

Τέλος, οι εκτυπωτές L850 και L810 θα είναι διαθέσιμοι από το Δεκέμβρη, στην τιμή των 470 και 440 ευρώ αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης