Η νέα πρέσα της Versant 2100 της Xerox επιτρέπει στους προμηθευτές που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της γραφιστικής, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις της αγοράς, όπου οι εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Ευέλικτη για κάθε περιβάλλον εργασίας, με δυνατότητα σταθερής εκτύπωσης 100 σελίδων το λεπτό, συνδυάζει ταχύτητα, μοναδική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά αυτοματοποίησης για τη δημιουργία έγχρωμων, εξατομικευμένων επικοινωνιακών εφαρμογών, φυλλαδίων, φωτογραφιών και προϊόντων εκτύπωσης ειδικών απαιτήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυνατότητες και ευκολίες που προσφέρει η νέα πρέσα περιλαμβάνουν:

• Καλύτερη απόδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Αυτοματοποιεί τον έλεγχο του χρώματος, πραγματοποιεί ειδικά profile ευθυγράμμισης της εικόνας ανά διαφορετικό υλικό και εξασφαλίζει ιδανικό χρώμα σε λιγότερο χρόνο, χωρίς λάθη στην παραγωγική διαδικασία μέσω του ενσωματωμένου μηχανισμού Full Width Array.

– Διατηρεί σταθερές συμπτώσεις από σελίδα σε σελίδα και από δουλειά σε δουλειά χάρη στην τεχνολογία «Αξιόπιστης Σύμπτωσης».

• Καλύτερη ποιότητα εικόνας

– Παράγει ομαλές εναλλαγές και διαβαθμίσεις, ευκρινείς εικόνες, γραφικά και κείμενο, με τη νέα Ultra HD ανάλυση. Οι εφαρμογές εκτυπώνονται στα 1200 x 1200 dpi μέχρι και 10 bits, σημαίνοντας 300% περισσότερα pixel και ακρίβεια στην εκτύπωση σε σύγκριση με τα 600 x 600 dpi των υφιστάμενων τρόπων αποτύπωσης.

– Παρέχει εκθαμβωτικές και με έντονα χρώματα εικόνες με ματ φινίρισμα, μέσω της νέας μας low melt EA στεγνής μελάνης.

• Περισσότερη ευελιξία

– Προσφέρονται τρεις επιλογές ελέγχου, ο Xerox EX, ο EX-P 2100 Print Server και ο Xerox FreeFlow Print Server, προκειμένου οι χρήστες να μπορούν να προσαρμόσουν την απόδοση της πρέσας τους σύμφωνα με τις ανάγκες παραγωγής τους.

– Υποστηρίζει μία σειρά υλικών, συμπεριλαμβανομένων σαγρέ, συνθετικών, μαγνητικών και άλλων ειδικών υλικών.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά – Περισσότερα επιχειρηματικά αποτελέσματα

Με την πρέσα Xerox Versant 2100, οι χρήστες αποκτούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, έχοντας πλέον να εξασφαλίσουν περισσότερες δουλειές μέσα από πολλές επιλογές ροής εργασιών. Για παράδειγμα, με εκτυπωτές Xerox FreeFlow Core υπάρχει η δυνατότητα για αυτοματοποίηση σύνθετων βημάτων προεκτύπωσης και με το XMPie StoreFlow μπορούν να δημιουργηθούν έσοδα μέσω web to print εφαρμογών.

Επιπρόσθετα, με τον Xerox Stock Library Manager, οι εκτυπωτές μπορούν να απλοποιήσουν τη διαχείριση των υλικών τους, προσθέτοντας εύκολα νέα υλικά και δημιουργώντας εξειδικευμένα profiles ή χρησιμοποιώντας απλά την υπάρχουσα λίστα υλικών μέσα στην βιβλιοθήκη χαρτικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης