Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το τρίτο και προτελευταίο αγωνιστικό σκέλος του 3ου Catamarans Cup International Regatta 2012, ενός διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα για καταμαράν κρουαζιέρας με εκκίνηση την Αθήνα.

Τα 24 καταμαράν που συμμετέχουν στη διοργάνωση με πληρώματα από την Ελλάδα και 10 ακόμα χώρες του κόσμου, έχουν ήδη αναμετρηθεί στο αγωνιστικό σκέλος, Καλαμάκι-Αίγινα (Κυριακή 21/10) και Αίγινα-Πόρος (Δευτέρα 22/10). Σήμερα, η εκκίνηση δόθηκε στις 12 το μεσημέρι από τον Πόρο, με τερματισμό στον κόλπο του Πόρτο Χελίου, 23 ναυτικά μίλια μακριά. Για αύριο, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του τέταρτου και τελευταίου αγωνιστικού σκέλους της διοργάνωσης, με εκκίνηση από το Πόρτο Χέλι και τερματισμό στο Ναύπλιο (22 ν.μ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά τη συννεφιά και τις πρόσκαιρες βροχοπτώσεις από την έναρξη της διοργάνωσης το περασμένο Σάββατο, ο καιρός έχει αποδειχθεί «σύμμαχός» της, με τα σκάφη να αγωνίζονται ταξιδεύοντας ανοιχτές πλεύσεις (πρίμα), λόγω των Βορείων ανέμων που επικρατούν. Πάντως, στα σκάφη και στη στεριά, η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή και το κέφι περισσεύει, για τρίτη συνεχή χρονιά επιτυχημένης διοργάνωσης του Catamarans Cup από την Istion Yachting.

Το Catamarans Cup δεν περιλαμβάνει μόνο ιστιοπλοΐα, αλλά και ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Κάθε βράδυ, στους λιμένες τερματισμού, εκτός από την απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές της ημέρας, πραγματοποιούνται κεφάτα πάρτι με πρόγραμμα χορού, φαγητού, εκπλήξεων και διαγωνισμών, όπως π.χ. οι διαγωνισμοί εδέσματος (Cook Off!), μεταμφίεσης (Show Off!) και τραγουδιού (Karaoke).

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης