Το μικρότερο σκάφος της ιταλικής Itama αποτελεί την επιτομή της κομψότητας και του στιλ, με το κλασικό design, τη γάστρα σε σχήμα V και τον συνδυασμό ξύλου, λευκού και μπλε χρώματος, να προσδίδουν ένα αριστοκρατικό προφίλ.

Το Itama 45 έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την AYT (Advanced Yacht Technology), το Centro Stile και τον όμιλο Ferreti, στον οποίο ανήκει η εταιρεία. Έχει μήκος λίγο πάνω από 13 μέτρα, με την αισθητική του να κλέβει από την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις. Η σχεδίαση συνδυάζει το ρετρό με το σύγχρονο, με το μπλε χρώμα της γάστρας και το λευκό του σαλονιού να «δένουν» αρμονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ξύλινη πλατφόρμα πίσω μετακινείται πάνω – κάτω με το πάτημα ενός κουμπιού, με το εσωτερικό να είναι εργονομικά σχεδιασμένο, παρέχοντας μοναδικά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας για την κατηγορία. Το σκάφος προσφέρεται με δύο ή τρεις καμπίνες, ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, και περιλαμβάνει κουζίνα, μπάνιο, τραπεζαρία και καθιστικό.

Τροφοδοτείται από δύο κινητήρες απόδοσης 480 ίππων έκαστος, αναπτύσσοντας ταχύτητα 33,5 κόμβων, με τη δεξαμενή καυσίμων να έχει χωρητικότητα 1.130 λίτρων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης