Απόδραση στο βουνό

Μόλις δύο ώρες δρόμος από το κλεινόν άστυ και ένας άλλος «κόσμος» ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Μια όαση δροσιάς στην ορεινή Αχαΐα υπόσχεται χαλαρές διακοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε απόσταση μόλις 200 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στις πλαγιές του Χελμού βρίσκεται το γραφικό χωριό της Κλειτορίας. Σε μια περιοχή απαράμιλλου φυσικού κάλλους, περιτριγυρισμένη από πλήθος αξιοθέατα, η Κλειτορία μπορεί να αποτελέσει την έδρα για τις μακρινές και κοντινές εξορμήσεις σας, έχοντας σαν βάση το τριών αστέρων Ξενοδοχείο Mont Helmos.

Η ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, το Μέγα Σπήλαιο, το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, τα σπήλαια των Λιμνών, το Πλανητέρο με τα εκτροφεία πέστροφας και οι πηγές του Αροάνη, η λίμνη Τσιβλού, το φαράγγι του Βουραϊκού, είναι μόνο μερικά από highlights της περιοχής, που αξίζει να επισκεφτείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους φανατικούς των σπορ, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την Κλειτορία βρίσκονται οι πηγές του Λάδωνα, ένας παράδεισος για τους fan του ράφτινγκ. Παράλληλα, όλη η γύρω περιοχή είναι ιδανική για όσους θα προτιμήσουν να εξορμήσουν για mountain bike.

Αν πάλι κάποιος προτιμήσει το relax, η ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Mont Helmos και το pool bar υπόσχονται ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Το Mont Helmos εναρμονισμένο με το πνεύμα των ημερών, κάνει μια μοναδική προσφορά για τους αναγνώστες του Zougla.gr. Από 1 ως 10 Αυγούστου και από 25 Αυγούστου μέχρι 20 Σεπτεμβρίου, διαθέτει δίκλινα δωμάτια στην τιμή των μόλις 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε.

Τηλ: 26920 31221, email: mthelmos@otenet.gr, www. monthelmos.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης