Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν τις επόμενες ημέρες σε διάφορες περιοχές της επικράτειας ενώ διαστήματα βελτίωσης θα σημειωθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, στις νοτιότερες περιοχές.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 25-03-2015

Καιρός: αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά και τα νότια θα ασθενήσουν. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.

Πέμπτη 26-03-2015

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές οι οποίες τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 27-03-2015 και Σάββατο 28-03-2015

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αλλά και διαστήματα βελτίωσης στις νοτιότερες περιοχές. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου και από τα δυτικά θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: αρχικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Σταδιακά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής θα ασθενήσουν και στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Κυριακή 29-03-2015
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης