Έπειτα από μία μικρή άνοδο, σταδιακή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού έως τη Δευτέρα 25-01-2016:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 21-01-2016

καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικές με βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και στα νοτιοανατολικά καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές.
άνεμοι: στα νοτιοανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ οι όποιοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Παρασκευή 22-01-2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

καιρός: στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Στη Μακεδονία και τη Θράκη πρόσκαιρες νεφώσεις με χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο αιγαίο 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί στα δυτικά και κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σάββατο 23-01-2016, Κυριακή 24-01-2016 και Δευτέρα 25-01-2016

καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Σταδιακή βελτίωση την Κυριακή.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από την Κυριακή και από τα βόρεια.
θερμοκρασία: σε χαμηλά. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης