Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού έως την επόμενη Κυριακή:

Τετάρτη 02-03-2016
Καιρός: Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ σταδιακή βελτίωση στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα δυτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέμπτη 03-03-2016
Καιρός: Στα ανατολικά και νότια αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση στα ανατολικά.

Παρασκευή 04-03-2016
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα που στα δυτικά, τα βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα, βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Σάββατο 05-03-2016 και Κυριακή 06-03-2016

Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο το πρωί του Σαββάτου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Σε άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης