Χαλάει ο καιρός προσωρινά από την προσεχή Τρίτη, οπότε και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες:

Τρίτη 19-05-2015
Καιρός: στα ηπειρωτικά κυρίως στις δυτικότερες περιοχές και το Ιόνιο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, από το απόγευμα όμως στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.
Άνεμοι: ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά και νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά.

Τετάρτη 20-05-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση του καιρού από το βραδύ.
Άνεμοι: στα βορειοανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή πτώση.

Πέμπτη 21-05-2015

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παρασκευή 22-05-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα βόρεια ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: στα ανατολικά βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο κυρίως στα νότια.

Σάββατο 23-05-2015

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης