Παρακολούθησε μια από τις πιο ικανές γυναίκες riders να κατεβαίνει “πετώντας” σε μονοπάτια στην Ουαλία για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Sound of Speed”. Μάθε τα πάντα για την εμπειρία της.

H Veronique Sandler είναι μια από τις πιο ικανές riders στην γυναικεία σκηνή του mtb. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι η Νεοζηλανδή έχει μετακομίσει εδώ και μερικά χρόνια στην Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να ακολουθήσει το πάθος της. Αρχικά ξεκίνησε να ταξιδεύει με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο πηγαίνοντας στις πίστες όπου πραγματοποιείται το Mercedes-Benz UCI World Cup, εν τέλη όμως άλλαξε τους στόχους της και άρχισε να καβαλάει απλά για να γουστάρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοτικότητα της άρχισε να αυξάνεται εντυπωσιακά με τα post που έκανε στα social media -και ειδικά στο Instagram όπου έχει πάνω από 54.000 followers- με επιθετική γρήγορη οδήγηση ή απλά γλυκιά οδήγηση με πολύ style. Έτσι αποφασίσαμε ότι είχε έρθει η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις της με τον κινηματογραφιστή Robbie Meade για να δημιουργήσουν ένα επεισόδιο του Sound of Speed.

Δείτε το βίντεο στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης