Από την θεωρία στη πράξη… για τη σύνθεση του παζλ που ξέρουμε σήμερα ως Εμφυτευματολογία.

Στο πλαίσιο της Διεθνής Διημερίδας, που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με θέμα την εμφυτευματολογία, τουλάχιστον 30 κορυφαίοι επιστήμονες, από όλο τον κόσμο βρίσκονται στην Ελλάδα για να μιλήσουν και να αναλύσουν, ο καθένας ξεχωριστά, νέες σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλήθος, η κατάρτιση και η παγκόσμια επιστημονική αναγνώριση των ομιλητών είναι πρωτοφανής όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δεδομένα.

Ο Dr. Henry Salama, ήδη γνωστός στο ελληνικό κοινό μετά την περσινή του παρουσία στο πρώτο συνέδριο της ICOI Hellas, είναι διευθυντής του τμήματος της Εμφυτευματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Pennsylvania, έχει ειδικευθεί στην Περιοδοντολογία, την Προσθετική και την Εμφυτευματολογία και τα θέματα που αναλύει καλύπτουν σχεδόν όλο το φάσμα της οδοντιατρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Dr. Eric Van Dooren, καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Λιέγης και της Μασσαλίας, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής. Η θεματολογία των ομιλιών του εκτίνεται στα πεδία της Αισθητικής Εμφυτευματολογίας και της Αισθητικής Περιοδοντικής Χειρουργικής.

Ο Dr. Nitzan Bichacho, καθηγητής Προσθετικής στο Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, είναι ενεργό μέλος της Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής στην Ευρώπη, στην οποία έχει διατελέσει ως πρόεδρος. Έχει εφεύρει πολλές από τις σύγχρονες οδοντιατρικές τεχνικές, καθώς και συστήματα, υλικά και εμφυτεύματα. Η ομιλία του κινήθηκε γύρω από το σχεδιασμό του χειρουργείου με στόχο την βέλτιστη προσθετική αποκατάσταση με εμφυτεύματα.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ICOI Hellas και 9η από την SE.NA.ME με θέμα την Εμφυτευματολογία, αλλά και πολλές ειδικότητες που την αφορούν και την επηρεάζουν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Ledra Marriott.

Σήμερα στο χώρο της Διεθνής Διημερίδας, πραγματοποιούνται και hands-on courses.

Επιμέλειο: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης