Η ΑΧΑ Ασφαλιστική, εστιάζοντας στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, δημιούργησε ακόμη ένα διαδραστικό εργαλείο, το οποίο προστέθηκε στην εταιρική ιστοσελίδα www.axa.gr και αφορά στον υπολογισμό των ασφαλίστρων υγείας.

Ο υπολογιστής ασφαλίστρων υγείας είναι το νέο εργαλείο υπολογισμού που εμπλουτίζει την ιστοσελίδα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής και έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα (αυτοκινήτου, σύνταξης, σπουδών, επαγγελματικής αποκατάστασης παιδιών, κατοικίας και γραφείου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ιδιαίτερα εύκολος και φιλικός στη χρήση και ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο άμεσα για το πόσο θα του κοστίσει η προστασία της δικής του υγείας και των μελών της οικογένειάς του με βάση τις δικές του ανάγκες. Στη συνέχεια δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να συμπληρώσει και να στείλει ηλεκτρονικά τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και άμεσα να εξυπηρετηθεί από εξουσιοδοτημένο ασφαλιστικό συνεργάτη της εταιρείας.

Η ΑΧΑ πρόσφατα εγκαινίασε τη νέα πρωτοπόρα γενιά προγραμμάτων Υγείας Mediσυν, παρέχοντας προσιτές λύσεις, ευθυγραμμισμένες με τις σημερινές ανάγκες ασφάλισης της υγείας. Τα προγράμματα υγείας της ΑΧΑ βοηθούν τον πελάτη να ελέγχει τα αυξανόμενα έξοδα της φροντίδας της υγείας του, από μια σοβαρή νοσηλεία έως τα έξοδα ατυχήματος και από τις διαγνωστικές εξετάσεις έως έναν απλό έλεγχο ρουτίνας.

Σχετικά με τον Όμιλο ΑΧΑ

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι παγκόσμιος ηγέτης στη χρηματοοικονομική προστασία, εξυπηρετώντας 101 εκατ. πελάτες. Για το έτος 2011, τα έσοδα ανήλθαν σε 86,1δις ευρώ και τα καθαρά κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων σε 3,9δις ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η ΑΧΑ είχε 1,079 δις ευρώ κεφάλαια υπό διαχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινή μετοχή της ΑΧΑ είναι εισηγμένη και διαπραγματεύεται με το σύμβολο της ΑΧΑ στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο Όμιλος ΑΧΑ συμπεριλαμβάνεται στους κύριους διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης, όπως ο Dow Jones Sustainability Index (DJSI) και ο FTSE4GOOD.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης