Μια από τις πιο συνηθισμένες απορίες που ακούμε συχνά από νοικοκυρές είναι ο τρόπος που μπορεί να ελεγχθεί αν ένα αυγό είναι χαλασμένο πριν το σπάσουμε.

Η λύση όμως υπάρχει και είναι απλή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά γέμισε ένα μπολ με κρύο νερό και βάλε μέσα το αυγό. Αν το αυγό βουλιάξει στον πάτο τότε ξέρεις ότι είναι καλό. Αν βουλιάξει αλλά στέκεται στη μύτη του τότε και πάλι είναι καλό αλλά θα πρέπει να το καταναλώσεις άμεσα αφού δε θα είναι καλό για πολύ ακόμα. Αν επιπλεύσει, πέτα το.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης