Την Κυριακή 10 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 13.00, πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Divani Caravel» ανοικτή ομιλία ενημέρωσης με θέμα «Συμβουλευτική Ολοκληρωμένης Υγείας και Βελονισμός – Health Coaching».

Εισηγήτρια είναι η γενική ιατρός Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, MSc Βελονισμού, Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού -ICMART- και του Επιστημονικού Συλλόγου Ιατρών Βελονισμού Ελλάδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμβουλευτική Ολοκληρωμένης Υγείας είναι η διαπροσωπική παρακολούθηση και φροντίδα της υγείας από ένα ειδικά εκπαιδευμένο γιατρό. Αποτελείται από τρία στάδια: τον ιατρικό έλεγχο, την συμβουλευτική ή το health coaching και την εφαρμογή φυσικών τρόπων θεραπείας.

Η συμβουλευτική και το coaching βοηθούν τον άνθρωπο να επιτύχει έναν τρόπο διαβίωσης που εξασφαλίζει την υγεία και την ευεξία.

Ο βελονισμός είναι μία φυσική ιατρική μέθοδος θεραπείας και πρόληψης. Δρα στο λειτουργικό σύστημα του οργανισμού, αναστρέφοντας δυσλειτουργίες και αποθιστώντας την ισορροπία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οργανωμένη διαπροσωπική παρακολούθηση είναι ο μόνος τρόπος διασφάλισης της υγείας, της οργανικής και συναισθηματικής ευεξίας του ατόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης