Ένας (01) παράνομος εισελθών αλλοδαπός συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με επικολλημένη γνήσια ελληνική ελληνική άδεια διαμονής άλλου προσώπου καθώς και πλαστές σφραγίδες εισόδου – εξόδου στη χώρα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επιπροσθέτως, βρέθηκαν στην κατοχή του ελληνική άδεια ικανότητας οδηγού άλλου προσώπου τα οποία ήταν ίδια με αυτά που αναγράφονταν στο ανωτέρω διαβατήριο και στην άδεια διαμονής καθώς και διάφορα έγγραφα ελληνικών φορέων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
 Μία (01) παράνομα εισελθών αλλοδαπή και ο 53χρονος διακινητής της συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών από τα στελέχη του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, πριν τη φόρτωσή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο 53χρονος οδηγός του μετέφερε ως συνοδηγός την ανωτέρω αλλοδαπή η οποία συνόδευε το βρέφος της οι οποίοι κατείχαν πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας με σκοπό την παράνομη έξοδό τής από τη χώρα. .
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το Φ/Γ όχημα χίλια οκτακόσια (1,800) ευρώ και δύο (02) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του διακινητή, ενώ κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέας Υπηρεσίας η αλλοδαπή αφέθηκε ελεύθερη διότι συνόδευε το βρέφος της.
*****
 Δύο (02) παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, εντός του επιβατηγού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο, 25χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής Ελλάδας, ενώ ο 28χρονος αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής Ελλάδας, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Ένας 41χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο Νέο Λιμάνι Πατρών, από στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω, σε έλεγχο αλκοομέτρησης που του διενεργήθηκε ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο) το οποίο εκφορτώθηκε από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που κατέπλευσε στο λιμένα προερχόμενο από το εξωτερικό, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κινήθηκε παράλληλα η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης