ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη το πρωί στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι βρέθηκε κρυμμένη σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο δάπεδο του οχήματος και επιμελώς συσκευασμένη σε 36 πακέτα, ποσότητα πιθανόν ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους δεκαεννέα κιλών και εννιακοσίων είκοσι γραμμαρίων (19.920).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Συνελήφθη επίσης χθες, στον επιβατικό λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει τρία (03) δισκία SUBOXONE χωρίς ιατρική συνταγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης