ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τριάντα πέντε (35) παράνομοι μετανάστες, εντοπίστηκαν στην περιοχή Πάρπαντα Καρδάμυλων ν.Χίου από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Καρδάμυλων.

Ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακό λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ στη Χίο, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο» για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τριάντα ένας (31) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στην ακτή της νήσου Ψερίμου.

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, ενημερώθηκε για ύπαρξη ικανού αριθμού επιβαινόντων στην εν λόγω περιοχή και κατόπιν ενεργειών της μεταφέρθηκαν οι τριάντα ένας (31) μετανάστες με ασφάλεια στο λιμένα Καλύμνου με τη συνδρομή του Ε/Γ-Δ/Ρ “ΜΑΝΙΑΪ” Ν.Κ.224.

Οι ανωτέρω μετανάστες, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθησαν από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ τέσσερις εξ αυτών διακομίσθηκαν στο Γ.Ν.ΚΥ “ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ” προς παροχή πρώτων βοηθειών, απ’ όπου εξήλθαν αυθημερόν.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν στην πύλη του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα (τράκτορας/επικαθήμενο), εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι, στα ημιαξόνια του επικαθήμενου, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης