ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε διαβατήριο χωρίς σφραγίδα εισόδου στη χώρα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 29χρονη αλλοδαπή, η οποία συνόδευε το ανήλικο τέκνο της και κατείχε και επέδειξε γνήσια ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα καθώς επίσης και ένας 37χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με την 29χρονη.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της Υπ/νσης Ασφαλείας Πατρών / Τμ. Αλλοδαπών πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα καθώς επίσης και ένας 46χρονος αλλοδαπός ο οποίος παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με τον 23χρονο και στην κατοχή του βρέθηκε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης