Δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα (τράκτορας /επικαθήμενο), οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου που αποτελείτο από χαρτοκιβώτια με πλαστικές συσκευασίες αποθήκευσης τροφίμων (τάπερ), στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.
 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας οι ανωτέρω αφέθηκαν ελεύθεροι .

 Επίσης, ένας (01) παράνομος μετανάστης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα- ψυγείο (τράκτοραςεπικαθήμενο), εντοπίστηκε στα ημιαξόνια αυτού, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.
Κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας ο ανωτέρω αφέθηκε ελεύθερος.
 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 39χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Στην προσπάθειά του αυτή, είχε ως άμεση συνεργό 46χρονη αλλοδαπή, η οποία τον συνόδευε και θα συνταξίδευε μαζί του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το εν λόγω ταξιδιωτικό έγγραφο.

Ένας (01) παράνομος μετανάστης εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στην ακτή “ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ” Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ο ανωτέρω, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, συνελήφθη και οδηγήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Χίου ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» για διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης