Νάσος Πουλακίδας
Ωραία τα κατάφεραν 10 – 15 “έξαλλοι” Υδραίοι να διαφημίσουν το νησί τους σε όλη την Ευρώπη.. Να το διαφημίσουν βέβαια από την αρνητική και όχι από τη θετική πλευρά.
Τι έκαναν αυτοί οι “έξαλλοι” την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, την ώρα που κόβονται μισθοί και συντάξεις και με το ζόρι εισρρέουν χρήματα στο δημόσιο κορβανά;
Είχαν τη φαεινή ιδέα να μπλοκάρουν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και μάλιστα να κόψουν το ηλεκτρικό και το νερό του τμήματος, επειδή συνέλαβαν επιχειρηματία που δεν εξέδιδε αποδείξεις!..
Μάλιστα, αυτό ήταν το …αμάρτημα των ανδρών του ΣΔΟΕ, επειδή έκαναν καλά τη δουλειά τους.
Και να τα ΜΑΤ να πηγαίνουν στην Υδρα, να τα τηλεοπτικά παράθυρα να “διαφημίζουν” το νησί από την αρνητική πλευρά. Τώρα βέβαια που θα αυξηθούν οι αγορανομικοί έλεγχοι στην Υδρα να δούμε ποιες δικαιολογίες θα επικαλεστούν αυτοί οι “έξαλλοι”.
Το πρόβλημα με τη μη έκδοση αποδείξεων είναι πανελλήνιο πρόβλημα, αλλά δώσαμε για ακόμη μία φορά την καλύτερη πάσα σε γερμανικά έντυπα να μάς ξεμπροστιάσουν. Να αναφέρουν γιατί πρέπει να κοπεί η βοήθεια στην Ελλάδα και ότι η χώρα μας δεν έχει μέλλον στην ευρωζώνη. Αυτά “πέτυχαν” αυτοί οι κύριοι και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τη κατάσταση ο δήμαρχος του νησιού, η πρόεδρος των ξενοδόχων και άλλοι σώφρονες επιχειρηματίες της Υδρας.
Α, και κάτι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας προσπαθήσουν έστω και σε ένα θέμα να έχουν κοινό βηματισμό. Δε μπορεί το πρωί άλλα να λέει για τα επεισόδια της Υδρας ο Δ. Παπαδημούληας και άλλα το μεσήμερι ο Θ. Δρίτσας.
Δε γίνεται μονίμως να ισχυρίζονται ότι διαστρεβλώνονται οι θέσεις τους. Στο κάτω – κάτω όπως έλεγε φίλος αναγνώστης, (παραφράζοντας τη γνωστή διαφήμιση “τζάμπο που σας χρειάζεται”) ένα …λεξικό Μπαμπινιώτη που τους χρειάζεται!..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης