Αρκετές αλλαγές θα κάνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αυριανή αναμέτρηση με την Άρσεναλ, σε σχέση με τις επιλογές του στο ματς με τον Πλατανιά. Άλλες γιατί είναι υποχρεωμένος και άλλες για λόγους τακτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απουσία του τιμωρημένου Χολέμπας είναι λογικό ότι θα προκαλέσει ντόμινο αλλαγών. Το πρώτο σενάριο θέλει τον Βασίλη Τοροσίδη να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ντρίσα Ντιακιτέ ν’ αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ.

Το άλλο σενάριο θέλει τον Γιάννη Μανιάτη δεξί μπακ, τον «Τόρο» αριστερά και τον Σιόβα να παίρνει θέση μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Άλλωστε, κάτι τέτοιο είχε συμβεί στο παιχνίδι με τους «κανονιέρηδες» στο Λονδίνο και ο 24χρονος παίκτης τα είχε πάει εξαιρετικά.

Έτσι το δίδυμο στα στόπερ θ’ αποτελέσουν ο Μανωλάς με τον Κοντρέρας. Σε αυτή τη περίπτωση ο Ντιακιτέ είναι πιθανό ν’ αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Πάντως θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μοντέστο και Γκρέκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχρόνως ο 38χρονος προπονητής ενδέχεται να επαναφέρει κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ τον Μπάλας Μέγιερι και είναι πιθανό από εδώ και στο εξής ν’ αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Ρόλο σε αυτή του την απόφαση φαίνεται ότι έπαιξε το νέο λάθος του Ρόι Κάρολ στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Τέλος για την επίθεση, στα άκρα θα είναι ο Μασάντο με τον Αμπντούν και στην κορυφή ένας εκ των Μήτρογλου ή Τζεμπούρ.

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης