Έχουμε ξαναγράψει πως στις εκλογές, τα κόμματα προσπαθούν να δελεάσουν τον κόσμο με ονόματα «πιασάρικα». Πρόσωπα λαμπερά και αναγνωρίσιμα, νομίζοντας έτσι πως θα πάρουν την πολυπόθητη αυτοδυναμία, αδιαφορώντας όμως αν αυτά τα πρόσωπα μπορούν και να προσφέρουν στην κοινωνία.
 Και δυστυχώς μένουν έξω κάποια άλλα πρόσωπα, που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στην κοινωνία αλλά επειδή είναι χαμηλών τόνων και δεν έχουν αυτό το … επικοινωνιακό χάρισμα που έχουν οι υπόλοιποι, δεν γίνονται και γνωστοί.


Η αλήθεια είναι πως εμείς, δεν χρειαζόταν να έρθουν οι εκλογές για να γνωρίσουμε έναν εξαιρετικό αξιωματικό. Έναν ευγενή και υπέροχο άνθρωπο που αποφάσισε να πολιτευτεί μετά από μια λαμπρή πορεία στο Λιμενικό Σώμα.
Ο Μιχάλης Σαρλής με συνέπεια και ευθύνη έχει δώσει εξετάσεις και ε΄χει περάσει με άριστα.
Μάχιμος αξιωματικός, ιπτάμενος χειριστής του ΛΣ για δεκαετίες, υπηρέτησε το Σώμα, τον Πειραιά και την Ελλάδα με πίστη και πάθος.
Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντιναυάρχου και ετοιμάζεται με τους Πειραιώτες για ένα όμορφο ταξίδι στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α Πειραιά, οργώνει τις γειτονιές και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ευγένειά του, την καλοσύνη του και την αυθεντική του ειλικρίνεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μοναδικό στόχο την προσφορά στην Πόλη και την πατρίδα, με ήρεμο και σεμνό πολιτικό λόγο και την αμέριστη συμπαράσταση πολλών φίλων και συναδέλφων, ο Μιχάλης Σαρλής ρίχνεται στη μάχη.

Τέτοιοι άνθρωποι, ναι, αξίζουν να βρίσκονται στο κοινοβούλιο γιατί, μόνο να προσφέρουν μπορούν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης