Η εταιρεία Andriamar Shipping απάντησε άμεσα στο αίτημα του zouglaport να εκφράσει τη θέση της σχετικά με την καταγγελία της Ένωσης Ναυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος της εταιρείας: «με τους συγκεκριμένους ναυτικούς είμαστε χρόνια μαζί. Εμείς είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παλεύουμε όπως όλοι σε δύσκολους καιρούς. Όπως όλος  ο κόσμος αυτή την εποχή, έτσι κι εμείς αντιμετωπίζουμε οικονομικά προβλήματα, ποτέ όμως δεν υπήρχε πρόβλημα με τους μισθούς των εργαζομένων μας. Εδώ και 2-3 μήνες υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση μισθών, αλλά και στο παρελθόν όταν παρουσιάζονταν τέτοια προβλήματα πάντα βρισκόταν η λύση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τώρα δημιουργήθηκε θέμα; Εμείς το αργότερα σε 15 μέρες θα έχουμε εξοφλήσει τους ναυτικούς μας. Δεν απειλήσαμε ότι θα σταματήσουμε την τροφοδοσία του πλοίου όπως καταγγέλλει η ΠΕΝΕΝ. Μάλιστα εμείς επικοινωνήσαμε την ένωση ναυτών για να τους παρακαλέσουμε να μιλήσουν με τους ίδιους και να τους πείσουν να οδηγηθεί το βαπόρι στο λιμάνι για τη δική τους ασφάλεια. Δεν αλλάζει τίποτα από τα δικαιώματα των εργαζομένων. Τα αναγνωρίζουμε όλα. Και το ξαναλέω ότι θα εξοφληθούν το αργότερο σε 15 μέρες. Παλεύουμε μόνοι μας σαν εταιρεία και είμαστε οι μοναδικοί που κατασκευάζουμε πλοίο σε ελληνικό ναυπηγείο. Στο Πέραμα. Πέιτε μου ποιος από τους μεγάλους εφοπλιστές δίνει δουλειά σε ελληνικά ναυπηγεία;

Το ξαναλέω, δεν αλλάζει τίποτα από τα δικαιώματα των εργαζομένων και δεσμεύομαι ότι θα πληρωθούν όλοι, εντός 15 ημερών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης