Eκπτωτικά πακέτα και προσφορές που απευθύνονται σε Έλληνες τουρίστες έχουν ανακοινώσει τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, ενώ ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα έχουν προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις σε σχέση με τις περυσινές τιμές.

Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία της Ζακύνθου έχουν υιοθετήσει προσφορές που αφορούν το διάστημα έως και 20 Ιουλίου 2012 και από 25 Αυγούστου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012. Στο εγχείρημα συμμετέχουν περίπου 30 ξενοδοχειακά/τουριστικά καταλύματα, 50 εστιατόρια/καφετέριες/μπαρ και η κοινοπραξία πλοίων του νησιού. Προβλέπονται ολοκληρωμένα πακέτα σε χαμηλές τιμές, που συνδυάζουν παροχή ύπνου σε ξενοδοχειακά και τουριστικά καταλύματα (από 20 έως 110 ευρώ), ποτού και φαγητού στους χώρους εστίασης, δηλαδή εστιατόρια, καφέ και μπαρ (από 10% έως 15%), καθώς και στη μεταφορά με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια στα πλοία (έκπτωση 20%). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 26950-55302 (για τα ξενοδοχεία Λαγανά) και 26950-24280 (για τα ξενοδοχεία Ζακυνθίων & Αρκαδίων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα, η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ) έχει ανακοινώσει ειδικά τιμολόγια για διανυκτερεύσεις από 15 Ιουλίου έως 20 Αυγούστου και για διαμονή με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο για πέντε ημέρες. Συγκεκριμένα, οι τιμές των ξενοδοχείων κυμαίνονται από 50 ευρώ/διανυκτέρευση έως και 180 ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου, ενώ οι τιμές αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με ημιδιατροφή με μικρή επιβάρυνση.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκου Φουντουλάκη στην EΞΠPEΣ, οι τιμές στην περιοχή έχουν μειωθεί από 15% έως και 30% σε σχέση με πέρυσι. Ακόμα, όπως σημείωσε, «οι Έλληνες πελάτες θα βρουν σημαντικές εκπτώσεις στους διαδικτυακούς τόπους κρατήσεων των ξενοδοχείων», ενώ τόνισε ότι οι κρατήσεις για το μήνα Αύγουστο παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. Αντίστοιχα, μειωμένες κατά 15% με 20% είναι οι τιμές στα ξενοδοχεία των Χανίων σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, η Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου έχει συστήσει στα μέλη της, ειδικά για τη φετινή χρονιά, να προχωρήσουν σε μειώσεις από 30% έως 50%, όπως επισημαίνει ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Μιχάλης Αποστόλου, τη στιγμή που οι κρατήσεις στο νησί κινούνται σε καλά επίπεδα για την εποχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Πάρο αντίστοιχα οι ξενοδόχοι έχουν προχωρήσει σε μειώσεις τιμών της τάξεως του 20% με 30%. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Τάκης Αμπατζής, οι κρατήσεις ακολουθούν αυξανόμενη τάση μετά τις εκλογές και λόγω του πρόσφατου κύματος καύσωνα, ενώ διαφαίνεται ότι οι πληρότητες θα είναι ικανοποιητικές για το μήνα Αύγουστο.

πηγή: Εxpress

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης