ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών, που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, τρία (03) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη 29χρονος, ο οποίος αφού προσήλθε στην Λιμενική Αρχή του Βόλου, μαζί με 26χρονη, αιτούμενος την αναγνώριση δικύκλου, άνευ στοιχείων κυκλοφορίας, το οποίο είχε κατασχεθεί από τη Λιμενική Αρχή Βόλου την 12-03-2013 ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ατόμου και τη διαφυγή του άλλου. Από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι επρόκειτο για το διαφεύγον τη σύλληψη άτομο της ανωτέρω υπόθεσης και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Κατόπιν σωματικής έρευνας που του διενεργήθηκε ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν 1,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 635,00 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν ένα δίκυκλο όχημα και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

Εν συνεχεία, σε νομότυπη έρευνα στην οικία του 29χρονου, ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: οχτώ (08) συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους πέντε (05) κιλών και τετρακοσίων τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων (5.434 γραμμάρια), οχτώ (08) χάπια Lexotanil των 6 mg, τέσσερα (04) χάπια Alorepidin των 2mg, μία (01) ζυγαριά ακριβείας, έξι (06) σύριγγες χρησιμοποιημένες με υπολείμματα άγνωστης ουσίας, δύο (02) λίστες τηλεφώνων  με ονόματα και αριθμούς, μία (01) τηλεφωνική ατζέντα και ένα (01) ζεύγος πινακίδες αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στην 26χρονη, ανευρέθησαν εντός χειραποσκευής τρεις (03) συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 27,3 γραμμαρίων, πέντε (05) χάπια Vulbegal και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έρευνα στην οικία της, που διενεργήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διέμενε με την επίσης συλληφθείσα, 43χρονη μητέρα της, ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα: ποσότητα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 3,1 γραμμαρίων και ποσότητα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,4 γραμμαρίων, δεκατρία (13) σπόρια ινδικής κάνναβης και μία (01) σύριγγα χρησιμοποιημένη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης