Τελικά σ αυτή την χώρα αν δεν βάλει το «χεράκι» του ο ιδιωτικός τομέας, δεν κουνιέται τίποτα!
Δυο παραλίες έχει όλες κι όλες ο Πειραιάς, στις οποίες ο κόσμος τούτες τις δύσκολες οικονομικές στιγμές, βρίσκει διέξοδο από τα προβλήματά του, αλλά και μια ανάσα δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Με την κρίση να βρίσκεται στην κορύφωσή της και με την αβεβαιότητα να χτυπάει «κόκκινο», πολύς κόσμος δεν θα καταφέρει να πάει και φέτος διακοπές και θα αναζητήσει τα … μπάνια του λαού, στις παραλίες της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από αυτές είναι και η Φρεαττύδα στην οποία κάθε καλοκαίρι κατεβαίνει όλος ο Πειραιάς.
Η συγκεκριμένη παραλία, όπως και τα βοτσαλάκια στην Καστέλλα ήταν παρατημένη. Στο έλεός της κυριολεκτικά.

Κι αν δεν προσπαθούσε ένας άνθρωπος να αλλάξει αυτή την εικόνα, ο κόσμος θα εξακολουθούσε να «πλατσουρίζει» ανάμεσα στα μπάζα και τις ακαθαρσίες.
Συνηθίζουμε από το zouglaport να αναδεικνύουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία, όταν μάλιστα αυτή λειτουργεί για το κοινό καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια τέτοια περίπτωση είναι του επιχειρηματία Γιάννη Κουλιζάκου ο οποίος με δικά του έξοδα και μόνο έχει καθαρίσει τις δύο ακτές του Πειραιά, από μπάζα, ακαθαρσίες και σύριγγες!

Από το πρωί τα συνεργεία καθαρισμού έχουν πιάσει δουλειά στην Φρεαττύδα και απομακρύνουν τους … βράχους που ξεβράζει η θάλασσα κάθε χειμώνα δίνοντας τη δυνατότητα στους λουόμενους να απολαύσουν μια καθαρή παραλία.
Με ελεύθερη φυσικά πρόσβαση στην παραλία και στις ξαπλώστρες, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει ένα δροσερό κοκτέιλ στο beach bar Blue Laggon.

Ήδη από τη στιγμή που έπιασαν οι ζέστες πολλοί Πειραιώτες και όχι μόνο κατηφορίζουν στη Φρεαττύδα κι έχουν να λένε για την αλλαγή στην εικόνα της παραλίας.
Μακάρι τέτοιες προσπάθειες να βρουν μιμητές!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης