Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013. Μία πολύ μεγάλη δύναμη στο χώρο των ναυτιλιακών λιπαντικών παγκοσμίως, η Gulf Oil Marine γιόρτασε πρόσφατα τα 5 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα. 5 δυναμικά χρόνια που μεταφράζονται σε παρουσία σε περισσότερα από 900 λιμάνια και διαγράφουν σημαντικές προοπτικές για το μέλλον. Η εταιρεία εκπροσωπείται από τη «Μέδουσα Ναυτιλιακή» , εταιρεία με ιστορία 30 ετών στην Ελληνική αγορά. Ο εορτασμός έγινε παρουσία του CEO της Gulf Oil Marine και άλλων στελεχών της εταιρείας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έναρξη της δραστηριότητας της Gulf Oil Marine στην Ελλάδα πριν από 5 χρόνια δεν ήταν παρά η συνέχεια ενός μεγάλου ταξιδιού που έχει ξεκινήσει εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της εταιρείας είναι απόλυτα συνεπές με τις αξίες της εκατόχρονης μητρικής εταιρείας και δεν είναι άλλο από την παροχή ανώτατης ποιότητας λιπαντικών ναυτιλίας στην παγκόσμια αγορά με έμφαση στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Παρόλο που η εταιρεία γιορτάζει τα επιτεύγματά της τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα (κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί και άθλος δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ναυτιλία παγκόσμια) η εταιρεία κοιτάει μπροστά, σχεδιάζοντας τα επόμενα 5 χρόνια με στόχο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της και να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε ακόμα περισσότερους πελάτες.

 «Είμαι πραγματικά περήφανος για την πορεία και τις επιτυχίες της Gulf Oil Marine στην Ελλάδα. Παρά την παγκόσμια κρίση, καταφέραμε να αναπτύξουμε ένα δίκτυο από περισσότερα από 900 λιμάνια παγκοσμίως και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε ώρα, εγκαίρως και με απόλυτη πληρότητα» δήλωσε ο Keith Mullin, CEO της Gulf Oil Marine.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κος Γιώργος Παπαθανασίου, CEO της Gulf Oil Marine Hellas προσέθεσε ότι «οι πελάτες μας είναι αυτοί που μας έχουν φτάσει ως εδώ σήμερα και αυτούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε. Και τους ευχαριστούμε με τη δέσμευσή μας για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση».   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης