‘Ενοπλος πυροβόλησε και σκότωσε χθες στο Σιάτλ τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε ακόμη δυο, πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα.

Αρχικά ο δράστης άνοιξε πυρ μέσα σε καφετέρια κοντά στο Πανεπιστήμιο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν σοβαρά άλλοι δύο. Μετά το αιματηρό επεισόδιο διέφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στο κέντρο της πόλης όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα σε πάρκινγκ. Στη συνέχεια διέφυγε με αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Αρχικά, η αστυνομία δε συνέδεσε τα δυο περιστατικά, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστά του υπόπτου εντοπίστηκε στο δυτικό τμήμα της πόλης και όταν αστυνομικοί τού ζήτησαν να παραδώσει το όπλο του αυτός το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι ο άνδρας αυτός ήταν ο δράστης στο περιστατικό στην καφετέρια και ο δολοφόνος της γυναίκας στο κέντρο της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες, είναι λευκός και περίπου 30 ετών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης