Ωραίος ο Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού βγήκε στη συνέντευξη τύπου και είπε πάμε για τη νίκη. Ναι ωραία, είναι η Παρί. Κι εμείς ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλάκα πλάκα ο Μίτσελ, είπε αυτά που ήθελαν ν ακούσουν οι φίλαθλοι αλλά και ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Κι αν ο Μίτσελ πιστεύει τόσο πολύ στους παίκτες του, κάτι θα ξέρει ο άνθρωπος και μεταφέρει αν μη τι άλλο, τη νοοτροπία μιας μεγάλης ομάδας.

Σαν ποδοσφαιριστής άλλωστε παίζοντας στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετική αίσθηση του παιχνιδιού. Η νίκη είναι το αποτέλεσμα που ζητούσε.

Ποιο είναι το αγκάθι της ιστορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλαθλοι πέρυσι έδιωξαν τον Ζαρντίμ, επειδή ο Ολυμπιακός ναι μεν νικούσε, αλλά το ποδόσφαιρο που έπαιζε δεν ήταν ελκυστικό. Φέτος οι γιούχες(αδικαιολόγητες για πρώτο αγώνα) με την Καλλονή, έκαναν(;) τον Μίτσελ ν αλλάξει ρότα και να παίξει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο, που μέχρι τώρα του βγαίνει. Έπαιξε ωραία μπάλα με Ατρόμητο και το γύρισε και πέταξε ξεγυρισμένες 5άρες και 4αρες σε Λεβαδειακό και Ξάνθη.

Εδώ όμως παίζει με την Παρί. Ρισκάρεις να παίξεις επιθετικά; Κι αν είσαι μπροστά και φας 3 στις αντεπιθέσεις; Τι κάνεις; Αρχίζεις πάλι γιούχα γιατί εσύ φίλαθλε ζητάς επιθετικό παιχνίδι, αλλά και να μη χάνεις κιόλας;

Μακάρι να ξερε κι αυτός.

Αν καταφέρει ο Ισπανός απόψε να συνδυάσει όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρό με αποτέλεσμα κιόλας, μάλλον ισχυροποιεί τη θέση του και κάνει το χατίρι φιλάθλων και Μαρινάκη.

Αν κι εδώ που τα λέμε οι κόκκινοι θα είναι ευχαριστημένοι σήμερα και με … μισό μηδέν!

Γι αυτό λέμε, αν του κάτσει του Μίστελ;;;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης