ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονπελιέ, πέρα από ικανοποίηση και χαρά, έδωσε την ευκαιρία στον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλήσει με σκληρή γλώσσα για όσους θεωρεί ότι επιτίθενται και αντιπολιτεύονται τους «ερυθρόλευκους» και τον ίδιο.

Έτσι έκανε λόγο για «σκουπίδια του ποδοσφαίρου», αναφερόμενος ονομαστικά στους Αλαφούζο, Κούγια, αλλά και στο τηλεοπτικό κανάλι, ΣΚΑΪ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη νίκη με Μονπελιέ: «Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, παλικαρίσια, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να πω πως έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, παρά τα όσα λένε και λέτε γι’ αυτό. Θεωρώ το ρόστερ καλύτερο από το περσινό.

Έχει νέα παιδιά με ταλέντο και τα καλύτερα έρχονται. Ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Θα βλέπετε καλύτερο θέαμα, από δω και πέρα…».

Για τις επιθέσεις που δέχεται ο Ολυμπιακός: «Τον τελευταίο καιρό δεχόμαστε πισώπλατα χτυπήματα και λάσπη, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο η διοίκηση και εγώ, από σκουπίδια, είτε αυτά λέγονται ΣΚΑΙ, είτε Αλαφούζος, είτε Κούγιας. Πρέπει να απομονώσουμε αυτά τα στοιχεία. Να κοιτάξουμε το άθλημα, να επενδύσουμε και να πάμε μπροστά. Εμείς θα δίνουμε τις απαντήσεις μας σε όλους αυτούς στο γήπεδο».

Για το μέλλον: «Η Ελλάδα δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, για να μάς διαφημίζουν στην Ευρώπη. Δεν θα πω κάτι άλλο γι’ αυτούς.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια με μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, που ήρθε παρά τις απεργίες και τις δυσκολίες που περνάει η Ελλάδα, δίνοντας βροντερό παρών και βιώνοντας μία πολύ καλή βραδιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης