ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μικρή μας, ποδοσφαιρικά χώρα το πρωτάθλημα της στρογγυλής Θεάς, πήρε φωτιά με το καλημέρα. Για άλλη μια φορά φαίνεται από το ξεκίνημα ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα έως αδύνατα θα χάσει και αυτό τον τίτλο, με τη μάχη να δίνεται από τη δεύτερη θέση και κάτω.

Κι αυτό όχι γιατί κατά το … αλαφούζιον θεώρημα υπάρχει παράγκα, αλλά γιατί μακράν οι ερυθρόλευκοι είναι καλύτεροι από τους άλλους.

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών  του Ολυμπιακού είναι μεγάλη. Και το ερώτημα είναι πόσο θ αντέξει ο Πάοκ να κυνηγάει. Καλή ομάδα, με υπέρμετρη αισιοδοξία βέβαια, ελέω προέδρου βεβαίως βεβαίως που έφτιαξε και θέση στο Μακεδονία Παλάς για την κούπα του τσάμπιονς λιγκ(τρομάρα μας), αλλά το ερώτημα είναι στις τελευταίες αγωνιστικές κι αν τα πράγματα είναι τσίμα τσίμα, έχουν τα …καρύδια οι Μακεδόνες να πάρουν αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί ο Ολυμπιακός υπερτερεί. Γιατί και τους παίκτες έχει και την εμπειρία των χρόνων να διαχειριστεί καταστάσεις.

Ευχάριστη έκπληξη η Καλλονή που ξεκίνησε καλά κι ελπίζουμε να μην είναι η άγνοια κινδύνου που την οδηγεί στα αποτελέσματα.

Η μάχη πάντως για τη σωτηρία θα είναι μεγάλη.

Και δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες ιστορικές ομάδες εκτός της ΑΕΚ να πέφτουν κατηγορία.

Κατά τα άλλα, η επίθεση οπαδών του Πάο στον Νταμπίζα ήταν αναμενόμενη. Το χουμε ξαναγράψει ότι η προπαγάνδα μόνο κακό κάνει και ιδιαίτερα σε «πειραγμένα» μυαλά που έχει αρκετά το ποδόσφαιρό μας.

Όσο ο Αλαφούζος ασχολείται με τους άλλους και όχι με την ομάδα του, τόσο θα τη μικραίνει και το τέλος μάλλον θα είναι άδοξο! Ο τζίγγερ τρίβει τα χέρια του και περιμένει πότε θα ακουστεί το μνημειώδες σύνθημα στη Λεωφόρο: Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ!

Αλλά, πάθη είναι αυτά. Μακάρι να άνοιγαν τα μυαλά τους μερικοί και να συνειδητοποιούσαν ότι αυτό που βλέπουμε στο χορτάρι, δεν ορίζει τις ζωές μας παρά μόνο των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Ας πάμε να εκτονωθούμε. Να βρίσουμε έστω. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα λύσω το πρόβλημα που μου δημιούργησε η πολιτική των τελευταίων 40 ετών, αν σπάσω το κεφάλι του αντιπάλου!

Νισάφι πια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης