ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέμα από το … πουθενά προέκυψε στον Πειραιά, με αφορμή την ενίσχυση με χρηματικό ποσό από πλευράς του Δήμου προς το σωματείο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Ο Δήμος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 8 χιλιάδων ευρώ για την ενίσχυση των σε δυσκολία παλιών παικτών της ομάδας, έπειτα όπως είπε από αίτημα του προεδρείου του σωματείου.

Οι βετεράνοι από την πλευρά τους θεώρησαν προσβλητική αυτή τη κίνηση και με ανακοίνωσή τους υπογράμμισαν πως ο Ολυμπιακός είναι πάντα κοντά στους βετεράνους ποδοσφαιριστές και ηθικά και οικονομικά.(και πράγματι έτσι είναι)

Ωστόσο για να διευκρινιστούν τα πράγματα ο Δήμος Πειραιά εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και έδωσε στη δημοσιότητα το αίτημα για ενίσχυση από την πλευρά των βετεράνων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βετεράνων του Ολυμπιακού, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, ανακοινώνεται:

Οι βετεράνοι και οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού αποτελούν διαχρονικά την ζώσα ιστορία της πόλης και της ομάδας μας.
Τους αξίζει σεβασμός και στήριξη.
Κατανοούμε τους λόγους της ανακοίνωσής τους.
Για ιστορικούς λόγους και για να μην υπάρχει καμία σκιά, στέλνουμε το αίτημα που είχαν κάνει οι βετεράνοι του Ολυμπιακού και ζητούσαν την οικονομική τους ενίσχυση.
Όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, η δημοτική αρχή ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους γιατί πιστεύει ότι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν και τιμούν την ερυθρόλευκη φανέλα και αποτελούν τη σημαία του Πειραιά μας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης