Ο φακός του zouglaport είναι … παντού! Και το βράδυ της Παρασκευής «συνέλαβε» τον φορ του Ολυμπιακού Μπενίτες να … ξενυχτάει σε γνωστό στέκι του Πειραιά.
Εγκαίνια χθες για το πολύ καλό μαγαζί του Γιάννη Κουλιζάκου στην Καστέλα το Blue Bay και ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού Μπενίτες, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί.
Ωραίο παιδί ο πιτσιρικάς δεν άργησε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, αλλά εκείνος … κύριος! Ήταν μαζί με την παρέα του και φωτογραφιζόταν με χαρά με όλο τον κόσμο. Αν και υπήρχε η σχετική «κατσούφια» λόγω του αποτελέσματος της εθνικής μας ομάδας.


Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού με τον ιδιοκτήτη του Blue Bay Γιάννη Κουλιζάκο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ας μη φοβάται ο κόουτς Μίτσελ, ο παίκτης του δεν λοξοδρόμησε. Ούτε ήπιε, ούτε ξενύχτησε. Έφυγε από το μαγαζί πριν τις 12 τη νύχτα πάντα με το χαμόγελο.

Ένας εκπληκτικός χώρος στον Πειραιά

Το λέμε συχνά, όμως όταν ξεκινούν νέες επιχειρηματικές προσπάθειες που προσφέρουν και θέσεις εργασίας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είμαστε υποχρεωμένοι να τις αναδεικνύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες λοιπόν έγιναν τα εγκαίνια ενός καταπληκτικού χώρου στην Καστέλα στα Βοτσαλάκια, του Blue Bay. Πρόκειται για τον γνωστό χώρο που υπάρχει στο Δημοτικό κολυμβητήριο, τον οποίο ο επιχειρηματίας Γιάννης Κουλιζάκος, κατάφερε να τον μεταμορφώσει προς το καλύτερο, χωρίς να χάσει κάτι από τον χαρακτήρα του.

Σ έναν χώρο που ενδείκνυται για συνεστιάσεις, χορούς, διασκέδαση, ο κόσμος απόλαυσε το ποτό του, με φοβερή μουσική και θέα τη θάλασσα.

Ένας χώρος που ήδη άρχισε να συζητείται ως το απόλυτο στέκι του χειμώνα, και όχι μόνο.
Το επόμενο διάστημα τον χώρο θα πλαισιώσουν και καλλιτέχνες με ζωντανή μουσική που πρόκειται να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.
Καλή αρχή σ αυτή την νέα προσπάθεια.
Πάρτε μια γεύση από το εκπληκτικό πάρτυ της Παρασκευής:


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης