Ο μόνος τίτλος που είχε μείνει για φέτος στην Ελλάδα, ήταν του μπάσκετ. Και ο Ολυμπιακός τον κατέκτησε νικώντας μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό.
Όσοι ξέρουν από το άθλημα, δεν θα περιμένουν την Κυριακή για την τυπική στέψη, όπου θα γίνει ο τελευταίος για φέτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού αποδεικνύεται περίτρανα πως φέτος η ομάδα του Πειραιά ήταν καλύτερη και αν ήταν πιο προσεκτική και στην Μαδρίτη, ίσως να διεκδικούσε και το τρίτο συνεχόμενο πρωταθλητριών.
Πλέον οι Αγγελόπουλοι, θα πρέπει να ενισχύσουν την ομάδα ίσως με τον Χάινς την επόμενη χρονιά, για να επιστρέψουν στο φάιναλ φορ.
Όσο για τον Παναθηναϊκό, την κάποτε μεγάλη ομάδα;
Ένας Διαμαντίδης, κάποια στιγμή θα κουραστεί και δεν θα μπορεί να αντιμετωπίζει μια ομάδα μόνος του. Χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, όπως επίσης και προπονητή.
Ήταν λάθος η απομάκρυνση Πεδουλάκη στα μέσα της σεζόν.
Και μια συμβουλή: Καλό θα είναι να ασχοληθεί η οικογένεια Γιαννακόπουλου, ξανά με το  μπάσκετ. Είχαν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο για χρόνια, μέχρι που ανέλαβε ο  Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι δηλώσεις που έκανε ο συγκεκριμένος μετά τον αγώνα, είναι ανάξιες σχολιασμού.
Ο πατέρας του και ο θείος του μπορεί να «φώναζαν» κι εκείνοι για διαιτησίες, όπως άλλωστε και οι Αγγελόπουλοι, όμως τέτοιο … ήθος, δεν θα έδειχναν ποτέ.
Ίσως, κάποιος εισαγγελέας ενδιαφερθεί με αυτές τις δηλώσεις  και ερευνήσει τα αίτια του χουλιγκανισμού και από πού πηγάζουν.
Αν ποτέ η δικαιοσύνη ασχοληθεί με κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που νομίζουν για να μιλήσουμε στη γλώσσα του Γιαννακόπουλου, ότι μπορούν να γ4@9 και να δέρνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης