Σε σοβαρή κατάσταση, με εγκαύματα στο 80% του σώματός του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων ένας 21χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος φέρεται να πυρπόλησε ένα σκάφος αναψυχής τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από ένα κατάστημα πώλησης σκαφών στον Μακρύ Τοίχο στα Χανιά.

Δύο άγνωστοι φέρονται να περιέλουσαν το σκάφος με βενζίνη και πέταξαν ένα αναμμένο στουπί, όμως στάθηκαν άτυχοι, καθώς οι φλόγες τύλιξαν τον έναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο της πυρκαγιάς έφθασαν δύο οχήματα της Π.Υ. με έξι άνδρες και διαπίστωσαν πως το σκάφος είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ υπήρχε και ένας άνδρας ο οποίος είχε υποστεί αρκετά εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα του.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι πυροσβέστες κατέσβησαν την πυρκαγιά έπειτα από μία ώρα, αν και το σκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι κινήσεις των δύο εμπρηστών καταγράφηκαν καρέ-καρέ από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος εμπορίας σκαφών. Το σκάφος που πυρπόλησαν είχε πρόσφατα αγοραστεί με σκοπό να χρησιμοποιηθεί σε θαλάσσια σπορ, αλλά δεν είχε ακόμα παραδοθεί στον αγοραστή, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκεται στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., έχει ήδη εντοπίσει το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς και ακόμα έναν, επίσης Ρεθυμνιώτη, ο οποίος φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός του εμπρησμού, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

 

Πηγή: cretalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης