Στη σύλληψη δύο νεαρών για εμπορία ναρκωτικών προχώρησαν οι άντρες του κεντρικού λιμεναρχείου Βόλου ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών. Χθες το πρωί τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση ένας 36χρονος από την ώρα που επιβιβάστηκε σε πλοίο που απέπλευσε από τον Άγιο Κωνσταντίνο με προορισμό την Αλόννησο.

Σε έλεγχο που έγινε στις αποσκευές του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.016 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σε δύο πακέτα, και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλαίσια της διενεργούμενης προανάκρισης, προέκυψε ότι ο 36χρονος, θα παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες σε 20χρονο στην Αλόννησο. Προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Βόλου, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβησαν βραδινές ώρες χθες, με πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, στην Αλόννησο, όπου πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη συνάντηση, σε ανοιχτό χώρο, μεταξύ του 36χρονου και του 20χρονου προκειμένου να παραδοθεί η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών.

Στις 01.15 σήμερα, συνελήφθη ο 20χρονος και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο της περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, ακολούθησε νομότυπη έρευνα στις οικίες των συλληφθέντων, με αποτέλεσμα να βρεθεί και να κατασχεθεί στην οικία του 20χρονου, ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης αναμεμιγμένης με καπνό μεικτού βάρους 2 γραμμαρίων.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης