Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος (τράκτορας/ επικαθήμενο), το οποίο αποτελείτο από ξύλινα κιβώτια, στερούμενοι ναυτιλιακών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, ένας (01) αλλοδαπός, στερούμενος ναυτιλιακών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, ένας (01) αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, ένας (01) αλλοδαπός, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την άμεση συνέργια 32χρονου αλλοδαπού ο οποίος τον συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί του.

Ακόμα, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου νοτίου λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, 35χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, να αποπειράται να εξέλθει παράνομα της χώρας, επιδεικνύοντας πλαστά έγγραφα για το όχημα και για τον ίδιο καθώς και για δύο (02) ακόμα αλλοδαπούς που μετέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο (02) αλλοδαποί αφέθησαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα Υπηρεσίας καθότι συνόδευαν το ανήλικο τέκνο τους.

Τέλος, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου νοτίου λιμένα Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, 38χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε εντός του οχήματος, τρεις (03) αλλοδαπούς οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδο του από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν .

Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα οχήματα των δύο τελευταίων περιστατικών κατασχέθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης