Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, 43χρονη αλλοδαπή διότι συνόδευε έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό, ο οποίος και συνελήφθη.

Επίσης συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του ίδιου λιμένα από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, 24χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος καθώς και οι δύο (02) συνεπιβάτες ηλικίας 29 και 22 ετών διότι μετέφεραν από κοινού δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, πέντε (05) αλλοδαποί που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα ενώ νωρίτερα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής οκτώ (08) αλλοδαποί πρόχειρα κρυμμένοι στο χώρο φορτίου φορτηγού οχήματος (χαρτοκιβώτια με πλαστικά είδη) στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης