Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ένας (01) αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, 45χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα ανήλικα τέκνα του, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένο (κάτω από μια κουβέρτα στο κάθισμα επιβατών) έναν αλλοδαπό στερούμενο νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δύο (02) αλλοδαποί διότι ο μεν πρώτος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και ο δε δεύτερος αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα ενώ εκκρεμούσε εις βάρος του δικαστική απόφαση με μέτρο «απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα»  

 

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα από το δεύτερο περιστατικό κατασχέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης