Το παραλιακό μέτωπο της πόλης επισκέφθηκε το πρωί η αντιδήμαρχος  και υποψήφια  Δήμαρχος Καλλιθέας Βάσω Μαργαρίτη. Η επικεφαλής του συνδυασμού Νίκης «Όλα για την Καλλιθέα μας»  συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, επιθεώρησε τον χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Δήμου Καλλιθέας που περιλαμβάνει τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, τη Μαρίνα και τους χώρους εργασίας των  εργαζομένων του Δήμου Καλλιθέας.
 Μετά την περιοδεία, η υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού «Όλα για την Καλλιθέα μας» Βάσω Μαργαρίτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
   Η Καλλιθέα γίνεται Εθνικό και Ευρωπαϊκό κέντρο πολιτισμού, αλλά και πόλος έλξης πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής. 
  Η Καλλιθέα θα είναι ο Δήμος της Λυρικής Σκηνής, της Εθνικής Ψηφιακής Βιβλιοθήκης, ενώ θα αποκτήσει ένα πνεύμονα οξυγόνου, ένα κατάφυτο πάρκο 170 στρεμμάτων και μαζί με το κολυμβητήριο, αναψυκτήριο, γήπεδα,  παιδική χαρά, έργα που θα φέρουν πλούτο, θέσεις εργασίας , υπεραξία στην περιοχή και θα καταστήσουν την Καλλιθέα μας πρότυπη πόλη για να ζει κάποιος.
   Βέβαια, στην παραλία μας υπάρχουν ακόμη ανοιχτά μέτωπα – ζητήματα. Δεν πρέπει για λόγους μικροπολιτικούς να θυσιάσουμε το μέλλον αυτής της πόλης και των γενιών που έρχονται. 
   Τα ζητήματα αυτά πρέπει να τα λύσουμε, διότι δε ξεχνάμε ότι ζούμε σ ένα παραλιακό Δήμο και όχι σε ένα μεσογειακό, όπως έγινε τη δεκαετία του ΄70 και θα πρέπει να ανακτήσει το παραλιακό του μέτωπο και την έξοδό του στη θάλασσα.

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης