Του Γιώργου Σκορδίλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Καραγκούνη, το υπουργείο Δικαιοσύνης αναζητά, εντός της Αττικής, στρατόπεδο το οποίο θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης οφειλετών του Δημοσίου. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά εν έτη 2013 σε μια – κατά τα λοιπά – ευρωπαϊκή χώρα, υπάρχει μέλος της κυβέρνησης, όραμα του οποίου είναι να φτιάξει στρατόπεδο συγκέντρωσης ανθρώπων, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία, παραδείγματος χάριν.

Και γιατί όλα αυτά ; Διότι η ίδια κυβέρνηση αφενός δεν μπορεί να περιορίσει την κατά συρροή φοροδιαφυγή και αφετέρου δεν τολμά να ακουμπήσει το μεγαλύτερο ληστή της χώρας, το Ελληνικό Δημόσιο.

Γιατί άλλο πράγμα είναι εκείνος που συστηματικά φοροδιαφεύγει και άλλο πράγμα είναι ο άνεργος που δεν έχει ούτε να φάει, όχι να πληρώσει εφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση το σκεπτικό του κ. Καραγκούνη, αυτή είναι η μόνη λύση για να διαχωριστούν οι οφειλέτες του Δημοσίου από τους ποινικούς.

Κατά τη γνώμη μου η μόνη λύση είναι να τα μαζεύει ο κ. Καραγκούνης μια ώρα γρηγορότερα ως απόλυτα, οριζόντια, κάθετα και διαγωνίως αποτυχημένος, αφού δεν κατάφερε να συμβάλει ώστε να βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν τόσοι οφειλέτες του Δημοσίου.

Σε αντίθετη περίπτωση θα του πρότεινα να ξεκινήσει με την δημιουργία όχι στρατοπέδου, αλλά σειράς στρατοπέδων συγκέντρωσης ηλιθίων πριν φτάσει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οφειλετών του Δημοσίου.

Γιατί ως φαίνεται έντεκα εκατομμύρια Έλληνες είμαστε όλοι μας ηλίθιοι που καθόμαστε και ακούμε τέτοιες ανοησίες.

theseanation

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης