Όχι ότι δεν τον περίμενε κανείς. Επιχειρηματίας είναι ο Μαρινάκης, πετυχημένος εφοπλιστής, και για να χτίσεις, πολύ δε περισσότερο να συντηρήσεις μια αυτοκρατορία, πρέπει να βλέπεις μακρύτερα από τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είδε ο Μαρινάκης λοιπόν.

Αυτό που βλέπουν όλοι οι φίλαθλοι. Ότι αυτή τη στιγμή το πιο hot όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Μήτρογλου.

Προχθές στη κλήρωση του τσάμπιονς λιγκ για τους 16, αυτός ο ιταλός που έβγαζε τα μπαλάκια, όταν είδε Ολυμπιακός, η ομάδα του Μήτρογλου είπε! Ούτε Πειραιάς, ούτε Μαρινάκης, ούτε εξέδρα! Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον παρακολουθούν, τον γουστάρουν, τον θέλουν πολλές ομάδες.

Κι ο Μαρινάκης ξέρει ότι σαν παίκτης του Ολυμπιακού και με  δεδομένη την παρουσία του Μητρογκόλ στο μουντιάλ της Βραζιλίας, στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παζάρι, η τιμή του όχι απλά θα εκτοξευτεί, αλλά ίσως φτάσει σε πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα επίπεδα. Καλά να είναι το παιδί πάνω απ όλα.

Γιατί να μην αφαιρέσει τη ρήτρα των 8 εκ. λοιπόν και να μην έχει ταβάνι. Γιατί αν ερχόταν μια ομάδα αύριο κι έλεγε στον Μήτρογλου σε θέλω, πληρώνω τα 8 και σε παίρνω ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να τον δώσει.

Τώρα;

Τώρα τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. Και αναγνωρίζει την προσφορά του παίκτη δίνοντάς του ένα αστρονομικό για έλληνα εργαζόμενο ποσό και όταν έρθει ο « μνηστήρας» θα του πει ο Μαρινάκης κύριε, δεν πωλείται ή πωλείται τόσο!

Απλά τα πράγματα στη παγκόσμια μπίζνα.

Το σίγουρο και παρήγορο για όλους τους Ολυμπιακούς, είναι ότι με αυτή την κίνηση απομακρύνεται το ενδεχόμενο πώλησης του Κωστάκη τον Γενάρη.  Γιατί όπως είπαμε ο Μαρινάκης είναι έξυπνος. Όσα και να του προσφέρει κάποιος τώρα, είναι σίγουρο ότι θα είναι διπλάσια το καλοκαίρι μετά το μουντιάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης