Ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Μόσχας Νέων UNITY, παρουσίασαν με επιτυχία μια μουσικοχορευτική εκδήλωση με το Ρώσικο Συγκρότημα UNITY ART στα πλαίσια του Διαλόγου των Πολιτισμών των Λαών στην Πλατεία Χαλκηδόνας, στη Νίκαια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη, με τη συμμετοχή παιδιών και νέων από τη Ρωσία. Τα μέλη του ρώσικου συγκροτήματος UNITY ART, παρουσίασαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς και τραγούδια από την πατρίδα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κοινή τους δήλωση ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Πειραιά, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο κ. Sergei Gogolev, Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Μόσχας Νέων UNITY, τόνισαν πως στόχος της διοργάνωσης αυτής, ήταν μέσω της ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων να προαχθεί η Καλλιέργεια ενός Πολιτισμού Ειρήνης και Μη Βίας καθώς και η Προώθηση της Φιλίας και της Συνεργασίας μεταξύ των Πολιτισμών.

Μέσα από την εκδήλωση αναδείχτηκαν ήθη, έθιμα, συνήθειες και παραδόσεις μιας άλλης χώρας, τα οποία είχε την τύχη να γνωρίσει το ελληνικό κοινό. Όλοι μαζί πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με ρώσικους ρυθμούς και τραγούδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης