Πιστός στο ραντεβού με τους δικούς του ακροατές, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, αν και εβρισκόμενος στη Μάνη, ξέκλεψε λίγο χρόνο για μία τηλεφωνική, στην εκπομπή, «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 – 90,4 FM».

Εκτός από το καθιερωμένο, πλέον, ευχολόγιο, στον φίλο του, Αντώνη Σαμαρά, «Καλή ημέρα.  Βρίσκομαι στη γενέτειρά μου, τη Μάνη. Βοήθειά μας. Χρόνια πολλά. Έχουμε πάντα ανάγκη την Παναγία. Πολύ περισσότερο τώρα, που η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Θα τις ξεπεράσουμε. Θα τα καταφέρουμε. Έχουμε και καλό Πρωθυπουργό», ο δήμαρχος φρόντισε να εξάρει πάλι το έργο του με τις κρεμμαστές ζαρντινιέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ακροάτρια, η οποία τον συνεχάρη για τους… κρεμαστούς κήπους απάντησε:

«Όταν μας δικαιώνει το έργο μας, δεν μας ενδιαφέρουν οι συκοφάντες. Υπάρχει χώρος στην κοινωνία και για τους συκοφάντες, για τους αντιδραστικούς. Αυτοί δεν μας ενδιαφέρουν. Εμείς προχωράμε μπροστά, με συμμάχους τους πολίτες και τους εργαζόμενους».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον θερινό κινηματογράφο Βοτσαλάκια για τον οποίο δεσμεύτηκε ότι θα λειτουργήσει πριν τελειώσει το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, είπε: «Θα λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι. Δεν γινόταν γρηγορότερα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε και εκείνους τους αντιδραστικούς, τους συντηρητικούς, εκείνους που θέλουν να κρατήσουν τον Πειραιά στο χθες. Τώρα, είναι όλα νόμιμα, όλα είναι έτοιμα για να έχουμε και στον Πειραιά, το θερινό μας κινηματογράφο με την αύρα της θάλασσας».

πηγή: Pireas2day

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης