ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αναστολή της αφαίρεσης πινακίδων από τις προσόψεις κτιρίων για τους απασχολούμενους στον χώρο της Υγείας (γιατροί, οδοντίατροι κ.α.) ζήτησε, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί» Αντώνης Καλογερόγιαννης.

«Άμεσα πρέπει να ανασταλεί η αφαίρεση πινακίδων από τις προσόψεις κτιρίων, τουλάχιστον αυτές που αφορούν ασχολούμενους στο χώρο της υγείας (ιατροί, οδοντίατροι κ.λ.π)», υπογράμμισε ο κ. Καλογερόγιαννης ζητώντας να γίνει διάλογος με φορείς, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά, «ώστε και η πόλη να ομορφύνει αλλά και η προβολή των υγειονομικών χώρων να είναι επαρκής και κατάλληλη».

«Να θυμίσω ότι για τους οδοντιάτρους, τουλάχιστον, υπάρχει πρόβλεψη από το νόμο, για τοποθέτηση πινακίδας ενημερωτικής εκτός από την εξώθυρα του κτιρίου και επί της προσόψεως του οικήματος ανεξαρτήτως ορόφου (Π.Δ. 39 / 2009 Κώδικας Οδοντιατρικής Δεοντολογίας)», ανέφερε ο ίδιος για να καταλήξει λέγοντας ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρούμε ακραία την αφαίρεση πινακίδας ιατρείου επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με ταυτόχρονη διακοπή ρεύματος στο χώρο του ιατρείου, ενέργεια που, εκτός ότι θυμίζει φασίζουσες νοοτροπίες, προκάλεσε και ηθική και οικονομική βλάβη στον ιατρό (στο ψυγείο του ιατρείου υπήρχαν φάρμακα ακριβά, εισαγόμενα, τα οποία, λόγω της μακροχρόνιας διακοπής ρεύματος, καταστράφηκαν). Αλήθεια, κατά την αφαίρεση της πινακίδας, εκλήθη συνεργείο της Δ.Ε.Η ώστε να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ( όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο) ή αυτό έγινε αυθαίρετα από το ιδιωτικό συνεργείο που έχει αναλάβει την αποκαθήλωση των πινακίδων;»

Pireas2day

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης