Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη είχαν  οι Δήμαρχοι Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου με θέμα την παραμονή της ΔΟΥ στον Κορυδαλλό στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων που μελετά το Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού παρουσίασε στον Υφυπουργό Οικονομικών και σε εκπροσώπους της  επιτροπής συγχωνεύσεων στοιχεία που ενισχύουν την άποψη ότι είναι συμφερότερο κοινωνικά και οικονομικά η ΔΟΥ να παραμείνει στον Κορυδαλλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η ΔΟΥ Κορυδαλλού εξυπηρετεί πάνω από 60.000 φορολογουμένους της πόλης, καθώς και τους φορολογούμενους του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, ενώ γεωγραφικά βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Αιγάλεω και Νίκαιας- Ρέντη καθιστώντας ευκολότερη την πρόσβαση των φορολογουμένων των περιοχών Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας και Νίκαιας- Ρέντη.

Ταυτόχρονα το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η ΔΟΥ Κορυδαλλού πληροί τις προδιαγραφές, αφού κατασκευάστηκε εξ αρχής με σχέδια του Υπουργείου Οικονομικών κι ενώ, είναι μεγαλύτερο σε επιφάνεια, το μίσθωμα που καταβάλλει το Υπουργείο είναι μικρότερο από αυτό των ΔΟΥ Αιγάλεω και Νίκαιας.

Ο Υφυπουργός δήλωσε ότι η ΔΟΥ παραμένει στον Κορυδαλλό, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η μελέτη των συγχωνεύσεων των οικονομικών υπηρεσιών, ενώ τα παραπάνω στοιχεία θα ληφθούν υπόψη στις τελικές αποφάσεις του Υπουργείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης