Στην οδό Μαινεμένης 57-59 δίπλα στο ΚΕΠ, οι δημότες της Νίκαιας θα μπορούν να απευθύνονται  για την άμεση καταγραφή και διεκπαιρέωση των αιτημάτων τους. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Γραφείου Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας που πραγματοποιήθηκαν , χθες το απόγευμα Τετάρτη 24 Μαϊου, ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Aπό την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας δίνουμε πραγματική μάχη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη. Με σταθερά βήματα, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας με την πολύτιμη συνεργασία των εργαζόμενων ώστε να βελτιωθεί σημαντικά η αποτελεσματικότητα, η παραγωγικότητα και η ταχύτητα στην λειτουργία της δημοτικής μηχανής .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας στόχο έχει να συμβάλλει στην άμεση εξυπηρέτηση των δημοτών και στην επίλυση των προβλημάτων τους. Μέσα από τέτοιες παρεμβάσεις αναδιοργάνωσης, ορθολογικοποίησης και σωστού προγραμματισμού, επιδιώκουμε να αναταποκριθούμε με επάρκεια στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις των δημοτών».

 

Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ειρήνη Δερμάτη υπογράμμισε μεταξύ άλλων : «Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τους πολίτες. Η  πρωτοβουλία  που πήραμε για τη δημιουργία αυτού του Γραφείου δεν αποσκοπεί στην απλή καταγραφή των προβλημάτων και αιτημάτων των δημοτών αλλά στην επίλυσή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επαφή με τον δημότη είναι που δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης  και αυτές τις σχέσεις θέλουμε να ενισχύσουμε και να αναπτύξουμε για το καλό της πόλης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Γραφείο Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 213 2060 712, email : d.en.nikaia@gmail.com.

Αντίστοιχο Γραφείο λειτουργεί και στον Αγ. Ι. Ρέντη καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρέντη (Μπιχάκη 8). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 213 2004 811 , email: d.en.renti@gmail.com. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης