Την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. ο Δήμος και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πόρου σε συνεργασία με τον Δήμο Τροιζηνίας και τον Εκδοτικό Οίκο «Αρχονταρίκι», πραγματοποιούν στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο Συγγρού την παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Γιώργου Καλού «Τροιζήνιος Θαλασσοπόρος».

Για την Ποιητική Συλλογή που είναι αφιερωμένη στον γιατρό και πρώην Δήμαρχο Πόρου Στέλιο Σολομωνίδη θα μιλήσουν η Λιάνα Σακελλίου –καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ποιήτρια, ο Κώστας Παϊδας – λέκτορας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Γιάννης Μανιάτης –διευθυντής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και συντονιστής της εκδήλωσης.
Ποιήματα θα απαγγείλουν η Κατερίνα Οικονόμου και ο Χρήστος Ζωγράφος, ενώ θα ακουστούν η μουσική που έγραψε ο Ποριώτης συνθέτης Θοδωρής Ζήρας για πέντε ποιήματα από τον «Τροιζήνιο ΘΑΛΑΣΣΟ ΠΟΡΟ» και δύο τραγούδια με στίχους από ίδια Συλλογή  που συνέθεσε η καθηγήτρια μουσικής Μαρία Ρουμάνη, υπό την διεύθυνση της οποίας θα τα ερμηνεύσει η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης