Η Εθνική ομάδα πόλο πήρε την πρωτιά στον όμιλο της προκριματικής φάσης και μαζί την πρόκριση στο Super Final του World League, αν και στον τελευταίο της αγώνα γνώρισε την ήττα με 13-10 από την Ουγγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την επιτυχία της πρόκρισης και τη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι λίγο ανάμικτα τα συναισθήματα. Κατ’ αρχάς, είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στο Super Final του World League. Διότι αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει για μας και μια πολύ δυνατή προετοιμασία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο.

»Από την άλλη, δεν με ικανοποίησε το γεγονός ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά -από ένα σημείο και πέρα- τον αγώνα, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που θα είναι στον Όμιλό μας στο Ρίο. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια βρεθήκαμε να χάνουμε με διαφορά και κινδυνέψαμε. Θα πρέπει, λοιπόν, να δουλέψουμε αρκετά, να διορθώσουμε κάποια πράγματα και να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, ανεξαρτήτως του σκορ που υπάρχει στην κάθε στιγμή.

»Ο στόχος μας, όμως, επιτεύχθηκε κι αυτό μας δίνει ψυχολογία και δείχνει πως είμαστε πάντα στα ραντεβού υψηλού επιπέδου. Στη βασική προετοιμασία μας θα κάνουμε πολλά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας στη λεπτομέρεια. Θα κάνουμε τα ίδια βήματα όπως και πέρυσι πριν από το Καζάν, με απώτερο στόχο φέτος το Ρίο. Να μάθουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να διαχειριζόμαστε ανάλογα τον κάθε αντίπαλο και να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση, καθώς κοιτάμε ψηλά σε κάθε διοργάνωση και φυσικά και στο Super Final της Κίνας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης